Wat is reiki????

Reiki en zwangerschap

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam enorm. Je energie-evenwicht staat voortdurend onder druk. Je merkt dit zowel fysiek als emotioneel. Je bent vermoeider en labieler dan anders en daarnaast kun je last krijgen van zwangerschapskwalen, zoals bijvoorbeeld ochtendmisselijkheid, vermoeidheid, stemmingswisselingen, huilbuien, rugklachten, aambeien en gebrek aan energie. Reiki heeft een positieve invloed op dit energie-evenwicht. Wanneer de energie weer in balans is, kunnen ook je klachten verdwijnen.

Wat is Reiki?

Bij Reiki wordt met handoplegging de energiedoorstroming in je lichaam bevorderd. Het brengt rust en evenwicht voor jezelf en je ongeboren baby.

Reiki is erop gericht je innerlijke energie te geleiden. Het reinigt je lichaam en geest en geeft je diepe ontspanning om goed met angsten en onzekerheid om te kunnen gaan. Je gaat sneller reageren op alle veranderingen in je lichaam en levensstijl. De zwangerschap zal daardoor rustiger en natuurlijker verlopen. Jij en je baby in je buik worden heel rustig tijdens of na een Reikibehandeling.

Aanstaande vaders

Ook voor je partner verandert er veel en ook hij krijgt misschien te maken met vragen en twijfels. Word ik wel een goed vader? Kan ik de verantwoordelijkheid aan? Kan ik mijn leven aanpassen aan het kind? Reiki is dus ook voor aankomende vaders geschikt, zodat ook zij zich beter kunnen ontspannen en voorbereiden op de komende veranderingen. (bron ouders van nu).

voor meer informatie hierover kan je terecht bij Susan Boss. http://www.circleofbalance.nu/

 


Gecategoriseerd in:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BENIEUWD NAAR ONZE NIEUWSBRIEF?

Meld je aan door een e-mailbericht te sturen naar momzzwangerfit@gmail.com