Joepie Zwanger?!

Tijdens de zwangerschap beginnen opeens die hormonen hele rare dingen met je lijf te doen.

Je voelt fysieke veranderingen maar je emoties, die verdomde emoties kan je niet meer in de hand houden. De ene vrouw voelt zich juist bijzonder goed en energiek in de zwangerschapsperiode. De andere vrouw hebben in min of meerdere mate last van de zwangerschapskwaaltjes. Maar al deze veranderingen hoeven niet per definitie tot klachten te leiden.

Maar als die klachten komen, dan krijg je ook meteen een scala aan deze klachten. Een greep uit deze kwaaltjes zijn; aambeien, harde buiken, bandenpijn, bekkenpijn, maagzuur, urineverlies, vaker plassen, spataders, psychische veranderingen, depressies, vermoeidheid, afname conditie en fitheid, misselijkheid, kramp vooral in de kuiten! en nog veel en veel meer.

Lichamelijke klachten lijken op de voorgrond te staan, opgeslokt worden door allerlei activiteiten die na de bevalling tijd vragen.

Ondanks al deze vreselijke ongemakken. Je bent ze liever kwijt dan rijk. Is het toch wel heel bijzonder om zwanger te zijn. Het gevoel dat er een baby in je buik zit, het getrappel van de voetjes tegen je ribben aan. Oh nee positief blijven. Het feit dat er een klein mensje in je groeit is toch wel een bijzondere wonder. En daar gaat het vooral om.

Zou je Fit willen zijn en Fit willen blijven? Wil je naast actief bewegen ook vooral de ontspanning ervaren?

Meldt je dan aan voor MOMZ ZwangerFit.


Gecategoriseerd in:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BENIEUWD NAAR ONZE NIEUWSBRIEF?

Meld je aan door een e-mailbericht te sturen naar momzzwangerfit@gmail.com