Heel leuk. Ga zo door!

Mijn zwangerschap verliep in het eerste en tweede trimester op zich wel aardig. Het derde trimester werd wat zwaarder door werk. Last van mijn bekken, vermoeidheid en een driftige peuter ;). Momz geeft vooral plezier weer in bewegen, een ontspannen en gezellig moment in de week, leuke contacten, en het gevoel dat ik goed bezig ben omdat ik (goed) beweeg. Dit door de deskundige begeleiding waardoor ik meer durf dan ik zelf zou denken. Ik vind jullie begeleiding super! Vooral de aandacht, zorgzaamheid, humor en deskundigheid. Ik zou zeker MOMZ aanbevelen omdat het leuk is, goed voor je lijf, en helemaal leuk dat het een combinatie is met ontspanning erbij.

Super leuke ervaring

Ik had veel last van mijn heupen, rug en bekken voordat ik aan MOMZ meedeed. Ik heb veel oefeningen geleerd en dat op een leuke motiverende manier en ook heel fijn om andere zwangere dames te ontmoeten die ook ongeveer zelfde klachten hebben.Ik vind de begeleiding heel professioneel en prettig. Ik vind het prettig dat ik iets van een zwangerschapscursus/sport  kan doen die wordt georganiseerd door een bekkenfysiotherapeut. Omdat jullie weten wat we kunnen en niet kunnen en het is daar op aangepast. Ik ben heel blij dat ik met MOMZ heb mee gedaan, wat een super leuke ervaring. Ik zou zeker weer meedoen als ik weer zwanger zou worden.

Sanaz Behi

Veel adviezen en erg gezellig.

Ik had erg veel last van mijn bekken en rug en deed mee aan MOMZ om minder last van mijn bekken te krijgen. Ik heb veel adviezen gekregen en onderling is het erg gezellig met de dames. Ik vind de begeleiding super. Jullie zijn meelevend er wordt per persoon naar je gekeken. Ik zou MOMZ zeker aanraden aan andere zwangere en vooral vroeg genoeg mee beginnen. Het is gezellig en het is belangrijk en je blijft lekker fit. Ik heb veel gehad aan de oefeningen ook voor thuis. MOMZ heeft een gezellige team. Ik heb veel aan jullie adviezen gehad en nog steeds, erg leuk hoe jullie het uitgebreid hebben qua behandeling nogmaals ga zo door!

Kirsten Rudolph

Super cursus

Voor ik aan MOMZ begon had ik last van mijn bekken en onderrug. Daarnaast had ik ook geen motivatie om te bewegen of om extra goed voor mijzelf te zorgen. Maar door MOMZ heb ik motivatie om weer te trainen en te bewegen. Ik ervaar ook  klachtenvermindering van mijn bekken en rug, gezelligheid en contact met andere (aanstaande) moeders. De begeleiding vind ik heel professioneel maar ook gewoon leuk. Jullie geven alternatieve oefening als iets te pijnlijk is, geven uitleg wat er met de spieren of het bekken gebeurt. Dit geeft vertrouwen. Ik vind naast de Zwangerfit ook de andere pakketten super. Jammer dat ik te laat van MOMZ hoorde (begon met 28 weken), het zou meer door de verloskundigen gepromoot moeten worden. Het is een super cursus die ik elke zwangere vrouw aanraadt als je onder professionele begeleiding en met veel plezier fit wil blijven tijdens de zwangerschap.

Andrea Tramberger

Jullie maken van ons enthousiaste power vrouwen!!

Voordat ik aan MOMZ meedeed had ik rugklachten en zo ben ik bij MOMZ terecht gekomen. Ik ga er iedere week met heel veel plezier heen!! Ik vind het erg leuk om met zwangere dames onder elkaar te zijn. Ook vind ik de sfeer gezellig en gemoedelijk! Dat vind ik erg prettig. Met mijn rug gaat het ontzettend goed! Ik merk dat ik meer energie heb en langzaam aan wat sterker word. De begeleiding is enthousiast en professioneel! Jullie weten waar jullie het over hebben en wat jullie doen. Dat geeft een heel fijn en vertrouwd gevoel. Daarnaast vind ik het prettig om uitleg te krijgen waarom we iets doen en waar het allemaal goed voor is. En dat jullie opties geven voor de dames die het al wat zwaarder hebben. Ik zou MOMZ bij andere zwangere vrouwen aanbevelen omdat het sowieso leuk is om met je zwangerschap bezig te zijn. En bij MOMZ ZwangerFit kan dat ook echt, omdat jullie een enthousiast team zijn. En dat ook heel goed overbrengen. We leren er veel, maar het is niet zweverig of iets dergelijks. Juist actief op een prettige manier zodat iedere vrouw dit aan kan!

Marieke van Huet

Het is Leuk!

Voordat ik aan MOMZ meedeed verliep mijn zwangerschap zowel fysiek als mentaal moeilijk. Ik ervaar door MOMZ heel veel plezier. Voelt ook goed om in beweging te zijn en je voelt daarna ook lekker. De begeleiding is goed. Er wordt heel goed opgelet of iets teveel is en er zijn genoeg opties om aangepast mee te doen. Een specifieke eigenschap vind ik goed vanwege de persoonlijkheid, omdat jullie goed op de hoogte zijn van de achtergrond van de mensen. MOMZ is heel leuk en motiverend om de oefeningen in groepsverband te doen. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je te ver gaat of foute dingen doet vanwege de goede begeleiding.

Sabrina Beerens

Een uurtje per week op een gezellige, ontspannende manier in beweging blijven onder begeleiding van een zeer deskundig, professioneel en zorgzaam team.

Ik had geen klachten voordat ik aan MOMZ meedeed. Ik deed vooral mee om onder deskundig begeleiding te trainen ter voorkoming van klachten (preventie) en vooral veel ontspanning/plezier samen met andere zwangere dames. Het kunnen delen van ervaringen. De begeleiding van MOMZ professioneel en deskundig! Maar vooral ook erg prettig, gezellig en ruimte voor individuele wensen. Ik kan het aanbevelen aan andere zwangere dames omdat het een goede manier is van in beweging blijven tijdens je zwangerschap onder leiding van deskundigen. Daarnaast vooral omdat het contact met andere zwangere dames erg leuk is en voor de ontspanning.

Anita van de Haar

Mooie combinatie van ontspanning en inspanning en zeker geen puf clubje!

Voordat ik aan MOMZ meedeed had ik bekken-, en rugklachten en kon niet zitten. Door te trainen onder deskundig begeleiding ervaar ik  klachtenvermindering. Hierdoor kan ik me beter bewegen, heb ik meer conditie en voel ik me flexibeler. Het geeft me ook plezier want het is ook gezellig elke donderdagavond. Ook doe ik dingen die ik mezelf anders nooit had gegund zoals een gezichtsbehandeling, reiki en mindfulness. Nu is het een mooi excuses om het te doen en is me goed bevallen. Aan de begeleiding vind ik fijn dat er ook naar de individuele persoon wordt gekeken. Ik zou zeker MOMZ aanbevelen aan andere zwangere dames en dat heb ik ook al gedaan!

Femke Vossen

The Crew

Als Crew Member krijg ik zoveel energie van de zwangere dames. Het les geven en begeleiden van deze groep dames is erg leuk en inspirerend. Dank jullie wel!

Chinh Nguyen

BENIEUWD NAAR ONZE NIEUWSBRIEF?

Meld je aan door een e-mailbericht te sturen naar momzzwangerfit@gmail.com

MOMZ

Tel: 0316-200050
momzzwangerfit@gmail.com

Les locatie

de Hooge Bongert 1A
6903 DA Zevenaar

KVK: Arnhem 56314027