HET TEAM


Chinh Nguyen

Master Bekkenfysiotherapeut
MOMZ-ZwangerFit® trainer
MOMZ-Fit trainer

Chinh Nguyen is initiatiefneemster van MOMZ, Master bekkenfysiotherapeut bij ViaFysio en MOMZ trainer.

”Ruim 10 jaar ben ik werkzaam als geregistreerd bekkenfysiotherapeut. De groep zwangeren blijven mijn favorieten om te begeleiden tijdens en na de zwangerschap.
Zelf heb ik twee zwangerschappen mogen beleven en ben trotse moeder van twee prachtige dochters Esmee en Yuna. Ik heb ervaren dat zwanger zijn een bijzonder moment is en dat het niet allemaal vanzelfsprekend gaat. De zwangerschap en het krijgen van kinderen blijft een wonder!

Bij MOMZ gaat het op een actieve en ontspannende manier om meer bij dit wonder stil te staan.
Ik ben erg blij met mijn team. Ze zijn allen professionals op hun eigen vakgebied en deskundigheid staat voorop. Samen bieden wij ontspannend inspannen!”Marieke Heinsbroek

Fysiotherapeut i.o.
MOMZ-ZwangerFit® trainer
MOMZ-Fit trainer

 

Marieke Heinsbroek is fysiotherapeut in opleiding. Ze is MOMZ trainer en geeft les op de maandag (zwangerschapsverlof voor linda) en woensdag de MOMZ Zwangerfit lessen.

“Ik word altijd blij als ik een vrouw zie die zwanger is. Het is een echt wonder. Ik was dan ook super enthousiast toen Chinh mij vroeg om de MOMZ fit lessen te verzorgen op de maandag en woensdag avond. Tijdens de lessen vind ik het belangrijk dat we actief aan de slag gaan met elkaar op een verantwoorde manier. Ik ben er voor het juiste gebruik van de spieren tijdens en na de zwangerschap. In een les besteed ik vooral aandacht aan stabiliteitsoefeningen, kracht en conditie en ook een stukje ontspanning. 

Ik vind het leuk om samen aan de gang te gaan, de buiken dikker te zien worden en jullie voldaan weer naar huis te sturen. Hopelijk tot gauw! “ Linda van Blijderveen

MOMZ-ZwangerFit® trainer
MOMZ-Fit trainer

.

Linda van Blijderveen is MOMZ-Zwangerfit en MOMZ-Fit trainer

‘”De periode rondom de zwangerschap en de geboorte van je kindje is een bijzondere en bepalende periode in je leven. Er verandert van alles in je lichaam, je geest en je gezinssituatie. Ik vind het een leuke uitdaging om vrouwen in deze periode te begeleiden op het gebied van lichamelijk inspannen en ontspannen. Daarbij zijn het vertrouwen in je lichaam en voelen wat je kan erg belangrijk. Dit probeer ik mee te geven door een persoonlijke benadering, met ruimte voor het uitwisselen van ervaringen”.Susan Boss

Coach en trainer
MOMZ-Mindfulness en Reiki

.

Susan Boss is life coach, trainer en Reiki therapeut. Binnen het team van MOMZ verzorgt zij het uurtje Mindfulness en de Reiki behandelingen.

“Ik ken Chinh al een aantal jaren, ik heb zelf na mijn bevalling therapie gehad van haar en we hebben samen gewerkt bij het therapiecentrum aan de Oude Doesburgseweg in Zevenaar. Als ik terugkijk naar mijn zwangerschap dan had ik wel mee willen doen met dit concept MOMZ. Je ervaart zoveel veranderingen in je lijf, maar ook in je geest. Dus een goede begeleiding hierbij hoe je lichamelijk en geestelijk wat fitter en je meer ontspannen kan voelen, was dan ook zeer welkom geweest. Ik hoefde dus ook geen moment te aarzelen om onderdeel te zijn van dit geweldige team en concept! Nu mag ik vanaf de andere kant de zwangere van nu de ontspanning meegeven en een stukje begeleiden bij innerlijke rust & contact maken met je lichaam en je kindje. Dat is wat Reiki en Mindfulness met je kan doen.”

Susan heeft een eigen praktijk: Circle of Balance. En haar missie is volwassenen en kinderen begeleiden bij meer zelfvertrouwen, lekkerder in je vel komen te zitten en ontspannen.
Wil je meer weten over deze praktijk kijk dan op www.circleofbalance.nu

 Verena Elfring

Coach en trainer
MOMZ-Coach Samenkind

 

Verena Elfring is coach binnen het MOMZ team.  Ze heeft  haar eigen coaching & trainingsbureau Samenkind (www.samenkind.nl) en werkt daarnaast als docent en studieloopbaanbegeleider bij een ROC voor de opleiding sociaal pedagogisch werk. Medio augustus zal Verena starten met de coaching bij MOMZ. Op dit moment is zij zelf deelnemer van het MOMZ programma omdat ze in april haar 2de kindje verwacht!

“Trots en blij ben ik dat ik door Chinh ben benaderd om onderdeel te worden van het MOMZ team. Ik kan zeggen dat ik zelf een ervaringsdeskundige ben geworden door mijn eerste en nu huidige zwangerschap. Goed luisteren naar je lichaam en daarop inspelen door een balans te vinden in belasting/ belastbaarheid maar zeker ook ontspanning en acceptatie zijn belangrijk. De coaching richt zich met name op je emoties en gedachten om bovenstaande doelen te kunnen bereiken. Je werkt dubbel zo hard voor jullie wondertje en jezelf; Dat verdient extra aandacht!
In het coachingsgesprek kijken we samen naar hoe het nu met je gaat, ik sluit graag aan bij wat jij nodig hebt op dit moment, dat is mijn kwaliteit en doel.”Frieda Verwaal

Schoonheidsspecialiste
MOMZ-lichaamsmassage en gezichtsbehandeling

 

Frieda Verwaal is ruim 33 jaar schoonheidsspecialiste en heeft sinds 27 jaar haar eigen schoonheidssalon in Beek.

“Het is geweldig om mijn bijdrage te mogen leveren aan Momz. Het is  voor mij weer een hele nieuwe doelgroep. MOMZ is een concept wat helemaal past in deze tijd. Bij Momz geef ik de gedeeltelijke lichaamsmassage, welke vooral gericht is op ontspanning, in een houding die prettig is voor de zwangere. Ook geef ik de gezichtsbehandeling, de huid ondergaat veel veranderingen door hormonen en daar kan ik dan iets in betekenen. De gezichtsbehandeling bestaat uit een reiniging, epileren, dieptereiniging door middel van stomen en verwijderen onzuiverheden, gezichtsmassage en als afsluiting een serum. Mijn praktijk is gevestigd in Beek maar voor de lichaamsmassage is er ook een ruimte bij de praktijk van Chinh.”BENIEUWD NAAR ONZE NIEUWSBRIEF?

Meld je aan door een e-mailbericht te sturen naar momzzwangerfit@gmail.com

MOMZ

Tel: 0316-200050
momzzwangerfit@gmail.com

Les locatie

de Hooge Bongert 1A
6903 DA Zevenaar

KVK: Arnhem 56314027