LET OP! Situatie gewijzigd per 1 oktober 2022

Per 1 oktober zijn de lestijden gewijzigd! Nieuwe lestijden: maandag  : 19:00 – 20:00 en 20:00 – 21:00  

MEER

Nieuwe aanwinst

Helaas gaat Marit Verschoor ons verlaten. Door drukte en uitbreiding van haar huidige werk heeft ze besloten om te stoppen met de ZwangerFit en MomzFit te geven. We zullen haar missen. Gelukkig kunnen de lessen gewoon doorgaan. We hebben een waardige opvolgster voor Marit kunnen vinden. Linda van Blijderveen gaat op de maandag de ZwangerFit... Bekijk Artikel

MEER

MOMZ babies groep 2 2016

van links naar rechts: Rosemijn, Nienke, Quinn, Puck en Novi

MEER

MOMZ babies groep 1 2016

van links naar rechts: Anne, Rosalie, Jayson, Dex, Jens, Milan, Rosa en Sef

MEER

Uitbreiding Crew!

Ons MOMZ team wordt versterkt door Marit Verschoor. Ze is Master bekkenfysiotherapeut i.o. en heeft haar laaste jaar bijna voltooid. Marit is trainster van  de MOMZ ZwangerFit en Momz-Fit groepen op de maandagavond. We zijn erg blij met haar enthousiasme en deskundigheid.   Ze is een  welkome aanvulling binnen ons team.  

MEER

Gezichtsbehandeling in het BASIS pakket!

Vanaf heden zit er een gezichtsbehandeling (in plaats van de lichaamsmassage) in onze BASIS pakket. Deze behandeling wordt door Frieda Verwaal van Schoonheidssalon Frieda verzorgd in haar salon te Beek.

MEER

Eerste MOMZ baby geboren op 20 maart!

Blij zijn we om het nieuws te mogen verspreiden. De eerste MOMZ baby is op 20 maart 2016 geboren. Haar naam is Linde. We wensen mama, papa en grote zus heel veel geluk.

MEER

MOMZ Promofilm

Bekijk hier onze nieuwe MOMZ promofilm!

MEER

Uitbreiding Crew!

Vanaf heden wordt ons MOMZ team versterkt door Stephanie Slotemaker. Zij is de trainer van  de MOMZ ZwangerFit en Momz-Fit groepen op de maandag. We zijn erg blij met haar enthousiasme en professionaliteit.   Ze is een  welkome aanvulling binnen ons team.      

MEER

Nu ook op de maandagavond MOMZ

Naast de Donderdagavond  hebben we nu ook op de maandagavond MOMZ ZwangerFit en MOMZ-Fit groepen. De tijden zijn: 19:00-20:00 uur MOMZ-Fit 20:00-21:00 uur MOMZ ZwangerFit

MEER

MOMZ Kick Off

Op 7 januari  2016 is de MOMZ Zwangerfit van start gegaan. Het was een zeer geslaagde avond met 2 groepen. MOMZ werkt verder samen met Susan Boss van Circle of Balance Frieda Verwaal van Schoonheidssalon Frieda en Verena Elfring van SamenKind. Samen zorgen zij voor Ontspannend Inspannen!

MEER

BENIEUWD NAAR ONZE NIEUWSBRIEF?

Meld je aan door een e-mailbericht te sturen naar momzzwangerfit@gmail.com