Breng lichaam en geest in evenwicht

 

"Zwanger zijn is leuk, maar de stress, pijn en niet je veter kunnen strikken ben je liever kwijt dan rijk.
Dan hebben we het niet eens over het schildpad effect. Het gaan liggen is al een opgave, maar daarna weer van die bank afkomen.
Dan voel je hoe het is voor een schildpad die op zijn rug is gevallen en overeind wil komen. Ja, zo voelt het dan!
Daarna wordt het echt feest. Je krijgt een heel scala aan klachten cadeau. AAMBEIEN, eindeloze PIJNTJES in je bekken en rug, HARDE BUIKEN alsof de Mount Everest erop leunt, MAAGZUUR waarbij overdosis Rennies niet helpen en miljard keer plassen met URINEVERLIES als kers op de slagroom."


FILOSOFIE

MOMZ staat voor Fit zijn en Fit blijven
MOMZ zorgt ervoor dat je zwangerschap, bevalling en herstel soepel en zoveel mogelijk klachtenvrij doorloopt.
MOMZ is gericht op zowel het actieve- als ontspanning aspect van de zwangerschap
MOMZ is BELEVING; zwanger zijn is een bijzonder moment. De zwangerschap en het krijgen van kinderen blijft een wonder!

 

Voldoende ontspanning is noodzakelijk voor je lichaam en geest om te herstellen, in balans te komen en alle indrukken die je op een dag opdoet te verwerken.
Voldoende lichamelijke inspanning is noodzakelijk voor een goed functioneren van je lichaamsfuncties, voor een goede conditie en lichaamshouding, om de energie in je lichaam te laten stromen, in balans te brengen en stress te ontladen.
Bewegen vanuit een gespannen houding is lastig. Door de spanning, of de pijn zoals met bekkenklachten, die je voelt, blokkeer je je lichaam, ga je weer op een verkeerde manier bewegen en zet je jezelf nog meer vast.


Met de juiste ontspanning kun je veel meer inspanning aan, met de juiste inspanning krijg je veel meer ontspanning en maakt dat je je fitter voelt!

Dit is ook de filosofie van MOMZ; het nemen van voldoende rust en het zorgen voor ontspanning maakt dat je je fitter voelt waardoor je beter kan inspannen; ONTSPANNEND INSPANNEN!

TEAM

CHINH NGUYEN

Master Bekkenfysiotherapeut

MOMZ-ZwangerFit® trainer

CLAUDIA HAGEMAN

MOMZ-ZwangerFit® trainer


“Met de juiste ontspanning kun je veel meer inspanning aan, met de juiste inspanning krijg je veel meer ontspanning en maakt dat je je fitter voelt!”


Wil je een probleemloze zwangerschap en fit blijven?

Dan is MOMZ-ZwangerFit® perfect voor jou!

Bij MOMZ zijn we trots op het ondersteunen van aanstaande moeders op hun fitnessreis. Onze missie is om jou te helpen fit en gezond te blijven tijdens je zwangerschap, en om een gemeenschap te bieden waarin je je gesteund voelt. Onze deskundige trainers staan klaar om jou te begeleiden naar een gezonde en energieke zwangerschap.